fesstiwal słowa w piosence
--

Nowe książki Wydawnictwa Dwie Siostry w październiku

[08.10.15]

Październikowe zapowiedzi Wydawnictwa Dwie Siostry prezentują się obiecująco.

Dział Prawo Autorskie sponsoruje ZAIKS

„Pszczoły” Piotra Sochy to wielkoformatowy bogato ilustrowany album zawierający wszystko, co zawsze chcieliście wiedzieć o pszczołach :)

Dajcie się zaprosić do magicznego królestwa pszczół!

Premiera: 28 października

 

„Suwała, Baron i inni” to wielka i bardzo męska książka kucharska, którą współtworzy zespół, gwarantujący przepisy najwyższej jakości!

Ozór wołowy z remuladą z selera, kacze serca z harissą, sałatka z ośmiornicy, solianka na kaca, plaster miodu z wędzoną śmietaną…  Do wspólnego gotowania zapraszają Paweł Suwała – szef kuchni restauracji Butchery & Wine i Aleksander Baron – szef kuchni restauracjo-baru Solec 44.  Swoje ulubione przepisy prezentują też ich dostawcy – Szalony Rzeźnik, czyli Grzegorz Kwapniewski, Pan Sandacz, czyli Dariusz Wolszczak – i barman Julian Karewicz.

Premiera: 28 października

„Sto nóg stonogi FruziAgnieszki Horubały z ilustracjami Zosi Dzierżawskiej to wesoła i ciepła historia dla najmłodszych o zaradnej stonodze i innych mieszkańcach owadziego świata.

Premiera: 21 października

I w końcu długo wyczekiwany „Meto. Wyspa” Yves’a Greveta, czyli drugi tom trzymającej w napięciu trylogii powieściowej dla młodzieży!

Premiera: 21 października

Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników Portalu Księgarskiego,
nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść i zastrzegamy sobie prawo do usunięcia komentarza bez podania przyczyny.
Zasady umieszczania komentarzy w Portalu Księgarskim.
Widzisz naruszenie zasad – zgłoś to redakcji (redakcja@ksiazka.net.pl).

Dodaj komentarzy

Adding an entry to the guestbook
CAPTCHA image for SPAM prevention
 
Serwis używa plików cookie, które są niezbędne do komfortowego korzystania z portalu, m.in. utrzymania sesji logowania. Możesz w dowolnej chwili zmodyfikować ustawienia cookie w swojej przeglądarce. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj informacje o cookie.