fesstiwal słowa w piosence
--

Głosowanie na najlepszą książkę Przecinek i Kropka 2013

[20.03.14]

Empik zaprasza czytelników do głosowania w konkursie na Najlepszą Książkę Dziecięcą Przecinek i Kropka 2013. Swoje głosy można oddawać na 10 tytułów nominowanych spośród nadesłanych zgłoszeń. Autorzy najlepszych uzasadnień otrzymają karty prezentowe o wartości 100 zł.

Dział Prawo Autorskie sponsoruje ZAIKS

Głosowanie trwa do 29 kwietnia na stronie www.przecinekikropka.pl .

Zwycięzcę poznamy 22 maja podczas Targów Książki w Warszawie.

Nominowani:

Chusta babci
Åsa Lind , Il. Joanna Hellgren; Wyd. Zakamarki, 2013

 
Czarownica piętro niżej
Marcin Szczygielski, Il. Magda Wosik; Wyd. Bajka, 2013

 
Król zwierząt
Małgorzata Kur, Il. Joanna Rusinek; Wyd. BIS, 2013

 
Łysol i Strusia
Marcin Wicha, Il. Marcin Wicha; Wyd. Znak Emotikon, 2013

Muszla
Joanna M. Chmielewska, Il. Agnieszka Żelewska; Wyd. Bajka, 2013

 
Na szczęście mleko...
Neil Gaiman, Il. Chris Riddell; Galeria Książki, 2013

 
Nie odrobiłem lekcji, bo...
Davide Cali, Il. Benjamin Chaud; Wyd. Dwie Siostry, 2013

 
O Melanii, Melchiorze i panu Przypadku
Roksana Jędrzejewska-Wróbel, Il. Paweł Pawlak; Wyd. Bajka, 2013

 
Panna Kreseczka
Wanda Chotomska, Il.Bohdan Butenko; Wyd.Muza SA, 2013

 
Wszystkie moje mamy
Renata Piątkowska, Il. Maciej Szymanowicz; Wyd. Literatura, 2013

 

Więcej o nominowanych książkach.

Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników Portalu Księgarskiego,
nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść i zastrzegamy sobie prawo do usunięcia komentarza bez podania przyczyny.
Zasady umieszczania komentarzy w Portalu Księgarskim.
Widzisz naruszenie zasad – zgłoś to redakcji (redakcja@ksiazka.net.pl).

Dodaj komentarzy

Adding an entry to the guestbook
CAPTCHA image for SPAM prevention
 
Serwis używa plików cookie, które są niezbędne do komfortowego korzystania z portalu, m.in. utrzymania sesji logowania. Możesz w dowolnej chwili zmodyfikować ustawienia cookie w swojej przeglądarce. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj informacje o cookie.